POLNOČNI ŠOK V KOPRU: Pred njim se je pojavila pretepena in pomanjkljivo oblečena neznanka

Kronika

Ob polnoči se je v Kopru zgodilo nekaj nepričakovanega. Pred moškega je stopila neznana ženska, ki je bila pretepena in pomanjkljivo oblečena. Kaj se je zgodilo?

Fotografija je simbolična. 

Ob 00.01 so bili koprski policisti obveščeni, da je k prijavitelju prišla neznana ženska, ki je pretepena in pomanjkljivo oblečena. Ob prihodu policistov na kraj se je v postopek pričel vmešavati 44-letni moški s stalnim prebivališčem v Ljubljani, zoper katerega so policisti odredili pridržanje. Nadalje so ugotovili, da je poškodovana ženska 43-letnica doma iz Ljubljane, ki naj bi bila predhodno v družbi s 44-letnikom. Tako ona kot tudi 44-letnik sta bila pod vplivom alkohola.

Na kraj so poklicali zdravnika, ki je ugotovil, da ima ženska hude telesne poškodbe, zato so jo odpeljali v izolsko bolnišnico. Zoper oba so policisti odredili strokovni pregled, opravljen je bil ogled kraja dejanja, zoper moškega pa bo po vseh zbranih obvestilih in dokazih podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje povzročitve hude telesne poškodbe, so zapisali na Policijski upravi Koper.

Mimo hiše se je sprehodil s puško v roki

V okolici Postojne je 59-letni moški med hojo mimo hiše, ki je last 58-letne ženske, držal v roki zračno puško in mahal proti njej ter ji rekel, da bo plačala vse za nazaj. Ker se je ženska počutila ogroženo, je poklicala policijo, ki je od nje sprejela kazensko ovadbo za kaznivo dejanje grožnje, moškemu pa so policisti zasegli zračno puško.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
forešter4 |  01 .07. 2022 ob  08: 00
in vi ištrijani bi sankcionirali samo žabarje...
Nisemlevi |  30 .06. 2022 ob  11: 40
Spet se balkanci lovijo po obali..nič novega...v Izoli mladi šiptarji, v Portorozu in Piranu stari šiptarji..skratka..kar smo spustili iz rok se nikoli ne povrne, svoboda pa jih bo še nagradila za njihove glasove
Ištrijan |  29 .06. 2022 ob  18: 48
11
Spet poletje.....in spet kraval foreštov v naših krajih....kot vsako leto!