POLITIK PRED KAMERAMI PLANIL V JOK: "Čeprav imam devet članov družine, sem dobil samo pet glasov" (VIDEO)

Svet

Kamere so ujele močno čustveno reakcijo politika, ki se je dobesedno zajokal. Neetu Shutteran Wala je od novinarja izvedel, da je na volitvah prejel vsega le pet glasov, kar ga je močno prizadelo, saj njegova družina šteje devet članov.

Neetu Shutteran Wala je kandidiral na volitvah v indijskem Jalandharu kot neodvisen kandidat. V intervjuju za televizijo se je po končanih volitvah razjokal. Dejali so mu, da je prejel le pet glasov.

"Santokh Singh Chaudhary vodi v Jalandharu, z nami pa je neodvisni kandidat Neetu Shutteran Wala. Za vas je glasovalo samo pet ljudi," ga je nagovoril novinar.

"Gospod, čeprav imam devet članov družine, sem dobil samo pet glasov," je Neetu Shutteran Wala odvrnil novinarju. Na vprašanje, ali člani njegove družine niso glasovali zanj, je odgovoril: "Ne, mislim, da se je zgodila goljufija."

Kasneje se je izkazalo, da mu je novinar, morda nehote, lagal, in da je Neetu Shutteran Wala prejel več kot pet glasov. Dobil jih je 856, kar je sicer še vedno samo 0,08 odstotka vseh glasov, vendar pa je ta številka 150-krat višja, kot je sprva mislil.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija