POLICISTI ZAVZELI VOJKOVO NABREŽJE: Kaj se je zgodilo že navsezgodaj zjutraj?

Kronika

Danes zjutraj se je na Vojkovem nabrežju v Kopru zadrževalo večje število policistov in policijskih avtomobilov. Videti je bilo, kot da si policisti ogledujejo prehod za pešce pri Intereuropi. Kaj se je zgodilo, smo se pozanimali na Policijski upravi (PU) Koper.

Fotografiji sta simbolični.

Danes zjutraj, okoli 6.30, je na Vojkovem nabrežju v Kopru, pri Intereuropi, prišlo do prometne nesreče, v kateri je 59-letni voznik osebnega avtomobila na prehodu za pešce zbil 48-letnega pešca, so nam potrdili na koprski PU. Oba prihajata iz Kopra oziroma njegove okolice.

Po prvih informacijah je pešec v prometni nesreči utrpel lažje poškodbe – poškodovan naj bi bil predvsem po glavi, je za naš portal pojasnila Anita Leskovec, tiskovna predstavnica Policijske uprave Koper. Poškodovanca je oskrbela reševalna služba, nato pa je bil odpeljan v Splošno bolnišnico Izola.

Če se bo tudi v bolnišnici izkazalo, da je res le lažje poškodovan, bo voznik osebnega avtomobila prejel plačilni nalog. Obema je bil odrejen tudi preizkus alkoholiziranosti, ki pa je pri obeh pokazal 0,00 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Po prometni nesreči je še približno eno uro potekal ogled kraja dogodka.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  24 .11. 2020 ob  09: 19
Opažam, da se zadnje čase na kraj nesreče vsuje truma miličnikov,z sirenami in lučmi , kot da nimajo drugega dela