POLICISTI SPOROČILI TRAGIČNO VEST: Pogrešanega Koprčana so našli mrtvega

Kronika

Pogrešanega Tilna Šuberja so našli mrtvega.

Družina Šuber po večdnevnem čakanju na pridobitev uradne informacije v kratki izjavi potrjuje smrt sina in brata Tilna....

Posted by Matej Šuber on Friday, August 4, 2023

V zvezi z iskanjem pogrešanega Tilna Šuberja je bilo tako na območju Policijske uprave (PU) Koper kot tudi na območju PU Nova Gorica izvedenih več iskalnih akcij. Poleg policistov PU Koper so pri tem sodelovali tudi policisti PU Nova Gorica, pripadniki Letalske policijske enote, vodniki službenih psov, vodniki reševalnih psov in veliko prostovoljcev.

V eni od mnogih iskalnih akcij, ki je bila 27. julija, so v popoldanskih urah na območju Šalare pri Kopru našli moško neidentificirano truplo. Kriminalisti so opravili ogled kraja, nakar so truplo odpeljali v Inštitut za sodno medicino v Ljubljani, kjer je bila na podlagi odredbe koprske preiskovalne sodnice opravljena sodna obdukcija in izveden postopek ugotavljanja identitete trupla.

Danes so potrdili, da gre za truplo Tilna Šuberja, ki so ga svojci pogrešali od 15. julija.

Kriminalisti PU Koper in policisti PP Koper nadaljujejo z ugotavljanjem vseh dejstev in okoliščin smrti. Po zaključku vseh aktivnosti bo pisno obveščeno pristojno okrožno državno tožilstvo v Kopru.

"Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem, ki so pomagali pri iskanju, družini, svojcem in prijateljem pa izražamo iskreno sožalje," so še zapisali na PU Koper.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija