POLICISTI NA IZOLSKI OBVOZNICI PREPREČILI TRAGEDIJO: 52-letnik vozil v napačni smeri, pa še to krepko "pod gasom" (FOTO, VIDEO)

Kronika

Danes ponoči bi se na izolski obvoznici lahko zgodila tragedija, ki pa so jo k sreči preprečili koprski policisti. 52-letni moški se je namreč z osebnim vozilom vozil v nasprotni smeri, in to krepko "pod gasom".

Policisti so 52-letnika, ki se je ponoči po izolski obveznici vozil v nasprotni smeri, ustavili še pred predorom Markovec in "na srečo, še preden je povzročil kakšno prometno nesrečo", so na Policijski upravi Koper zapisali na svoji Facebook strani.

Preizkus alkoholiziranosti je moškemu pokazal rezultat 1,31 mg/l. Zoper njega bodo policisti podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja nevarne vožnje.

Predor markovec,en pacient pijan je vozil na hitri cesti v napačno smer... Kaj vse vidiš,ko se ponoči ob službenem času voziš. Pred mano so ga na silo ustavili... Faaakkkkk... Prvic se mi je kaj takega zgodilo na cesti..

Objavil/a Miha Cvejanov dne Sreda, 16. marec 2022

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
KoVasJebe |  17 .03. 2022 ob  07: 41
Table z napisom : NAPACNA SMER je na napacnem mestu, tako kot tabla za imet vinjeto! Le te so postavljene prevec not ko nekdo že zapelje napacno, namesto da bi bile postavljene pred uvozom. Slovenčki ni kej