KOPRSKI POLICISTI IŠČEJO VOZNIKA E-SKIROJA: Po trčenju sta se drug drugemu opravičila, a je ženska končala v SB Izola

Kronika

Včeraj popoldan so koprske policiste iz SB Izola obvestili, da je pri njih poškodovana ženska. Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je 64-letna državljanka Nizozemske s kolesom v Izoli zapeljala čez prehod za pešce in kolesarje ter nadaljevala pot proti obalni cesti proti Kopru. Ko je pripeljala v ovinek, ji je nasproti pripeljal voznik e-skiroja, s katerim sta se oplazila, se oba ustavila ter drug drugemu opravičila, zatem pa nadaljevala vsak svojo pot. Čez nekaj časa je kolesarka začutila bolečino v palcu na nogi, zato je poiskala zdravniško pomoč. Drugega udeleženca policisti še iščejo.

Fotografija je simbolična. 

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 71 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 196 klicev. Obravnavali so deset prometnih nesreč z materialno škodo in štiri z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali šest tatvin, zaradi kršitev javnega reda so intervenirali v sedmih primerih.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 19 nezakonitih prehodov državne meje.

V Portorožu je zaenkrat še neznana ženska v trgovini ukradla prijaviteljici denarnico iz torbe. V Piranu pa je nekdo izkoristil odsotnost blagajnika v muzeju in mu ukradel denarnico.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija