POLICISTI INTERVENIRALI ŽE NAVSEZGODAJ ZJUTRAJ: V Šmarjah pes ugriznil 30-letnico

Kronika

Danes ob 7.00 so bili koprski policisti obveščeni, da je v Šmarjah 30-letnico ugriznil pes v nogo. Policisti še ugotavljajo vse okoliščine, vendar pa lastniku psa sledi globa po Zakonu o zaščiti živali.

Fotografija je simbolična.

Včeraj ob 12.04 je na avtocesti pri Studencu v smeri Kopra 28-letni voznik tovornega vozila, državljan Bosne in Hercegovine, zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v tovorno vozilo, ki ga je peljal leto dni mlajši voznik, prav tako državljan BiH. Nihče ni bil poškodovan, povzročitelju pa je bil izdan plačilni nalog. Zaradi trčenja so včeraj na primorski avtocesti nastale večkilometrske kolone.

Zvečer se je na mejni prehod Starod kot voznik tovornega vozila pripeljal 24-letni državljan Romunije. Pri pregledu je bilo ugotovljeno, da ima ponarejeno registrsko tablico vozila. Ponaredek so mu zasegli, vozniku pa sledi kazenska ovadba. Na istem mejnem prehodu so nekaj pred poloči pri 24-letnem državljanu Albanije, ki je prišel na mejo kot potnik v avtobusu, odkrili ponarejeno osebno izkaznico. Tudi njemu sledi kazenska ovadba.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija