POLICIJA PREISKUJE SMRT 23-LETNIKA V PIRANU: Tragedija naj bi se odvila na domu znanega zdravnika

Kronika

Več različnih virov se je na naše uredništvo obrnilo z informacijo, da je v tem tednu v Piranu umrl 23-letnik. Po naših neuradnih informacijah naj bi do smrti prišlo na zabavi, in sicer v stanovanju znanega obalnega zdravnika. Informacijo smo preverili na Policijski upravi (PU) Koper.

V Piranu je pred dnevi umrl 23-letnik. Po naših neuradnih informacijah naj bi se s prijatelji zabavali na zasebni zabavi, nato pa je omenjeni zaspal, prijatelji pa naj bi zjutraj ugotovili, da je z njim nekaj narobe. Domnevno naj bi se to dogajalo v hiši znanega obalnega zdravnika. Naš vir se ob tem sprašuje, zakaj policija o smrti 23-letnika ni obvestila javnosti

Informacijo smo preverili na Policijski upravi (PU) Koper, kjer so nam potrdili, da so bili policisti v torek, 4. maja, ob 8. uri zjutraj obveščeni, da 23-letnik v Piranu težko diha, na kraj pa so že odšli reševalci. "Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je bilo v stanovanju več oseb iz Pirana, ki so pili alkohol, 23-letnik pa naj bi po prvih informacijah zaužil še tablete in prepovedano drogo," so nam pojasnili.

Reševalci so 23-letnika oskrbeli in odpeljali v izolsko bolnišnico, od koder so policiste ob 10. uri obvestili, da je umrl. Odrejena je bila tudi sodna obdukcija.

Fotografija je simbolična. 

Kriminalisti nadaljujejo z zbiranjem informacij s ciljem ugotavljanja suma storitve kaznivega dejanja, so nam dejali na PU Koper, kar je očitno tudi razlog, da javnosti o primeru še niso obvestili. 

Da policija o smrtih javnosti ne obvesti takoj, je jasno tudi iz nadaljevanja njihovega odgovora na naša vprašanja. Izvedeli smo namreč, da so na PU Koper do 5. maja letos obravnavali en primer smrti, za katero je bilo s preiskavami telesnih tekočin potrjeno, da je bila smrt posledica prevelikega odmerka s prepovedano drogo.

"Prav tako imamo v tem časovnem obdobju dva primera smrti oseb, za katere obstaja sum, da je smrt nastopila zaradi zaužitja prevelikega odmerka prepovedane droge, vendar v obeh navedenih primerih še čakamo na rezultate preiskav telesnih tekočin in s tem potrditve dejanskega vzroka smrti. Prvi tak primer smo obravnavali 23. aprila na območju Policijske postaje (PP) Koper, drugi primer pa 4. maja na območju PP Piran," so nam še pojasnili.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
galeb |  08 .05. 2021 ob  09: 32
Se povsem strinjam s tistimi, ki želijo ime zdravnika. Zdravnik naj bi deloval v dobro človeštva in če se na njegovi zabavi drogirajo, opijajo in zadevajo s tabletami, je to v čistem nasprotju. Vprašanje tudi, od kod droga, tablete... zdravniki imajo do narkotikov lahek dostop. Če se dokaže vpletenost zdravnika, je nujno objaviti njegovo ime.
Risha |  08 .05. 2021 ob  08: 07
-10
Srric iz ozadja ta fant je za tebe gospod. In zakaj bi javnost morala vedet kje se je zgodilo, res zabitost brez primere. Raje se udari z glavo ob zid bumbar komunisticni
Stric iz ozadja |  08 .05. 2021 ob  07: 07
Če pobere "zadetek", ni nobene škode... Itak bi ga prej ali slej prezgodaj pobralo... Samo več družbene škode bi naredil medtem... Zagotovo "vsi" vedo, kje in pri komu se je to zgodilo, samo mediji in policija tega ne objavlja. Takega zdravnika je potrebno JAVNO izpotaviti, ker je to v javnem interesu!!
ManofSteel |  07 .05. 2021 ob  12: 52
-7
Toliko o temu kdo razsaja viruse po obali...no, ta je vsaj odšel z nasmehom na obrazu...
vseved |  07 .05. 2021 ob  10: 27
Ta je šel brez Covida