POLICIJA IZSLEDILA MOŠKEGA, KI JE POVOZIL MEDVEDA: Predstavil svojo plat zgodbe (VIDEO)

Slovenija

S Policijske uprave (PU) Ljubljana so sporočili, da je policija seznanjena z dogodkom, ko naj bi moški na območju Kočevja namerno trčil v medveda, vse skupaj pa posnel in objavil na spletu. Kot kaže, je moškega tudi že izsledila, saj, kot je zapisala, zoper znano osebo nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi sumov kaznivega dejanja.

Na spletu je namreč v soboto zaokrožil posnetek, na katerem voznik avtomobila v naselju zasleduje medveda, nato pa pospeši in trči vanj.

Kot so sporočili s PU Ljubljana, so bili policisti o dogodku seznanjeni, zoper znano osebo pa nadaljujejo "z zbiranjem obvestil zaradi sumov kaznivega dejanja s poglavja zoper okolje, prostor in naravne dobrine". O ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo, obveščeni so bili tudi drugi pristojni organi.

Policija ???? je izsledila moškega, ki naj bi namenoma povozil ????medveda ????. Vir videa: Facebook

Objavil/a Regional Video dne Nedelja, 24. oktober 2021

Pod objavo posnetka na Facebooku se je oglasil tudi voznik avtomobila, ki je zapisal, da v medveda ni trčil namenoma. Hotel naj bi ga le posneti, ko je medved nedoma zavil in takrat je tudi trčil vanj. "Pa kaj res mislite, da bi se zaletel v medota z avtom, ki košta čez 20.000, in posnel?" je med komentarji na obtoževanja odgovoril voznik. 

Kot je dodal, naj bi se sam takoj zglasil na policiji, pokazal posnetek in povedal, kje se nahaja žival. Poudaril je še, da "avtu ni bilo nič"

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija