POLFINALE NAGRADNE IGRE DRIVE YOUR POINTS: S kančkom sreče lahko osvojite lepo denarno nagrado

Piran

Čez dober teden, 10. septembra, bo ob polnoči v Grand Casinoju Portorož potekalo polfinale nagradne igre Drive Your Points, ki vam s kančkom sreče prinese kar 5.000 evrov. Pester zabavni program z živo glasbo bo popestril nadvse zabavni Gian Bassani.

Ob lepih nagradah svoje vsekakor prida dejstvo, da z vsakim novim dnem nagradne igre prihaja nova priložnost za srečo. Vsi nedobitni lističi bodo imeli priložnost sodelovanja v sobotnih žrebanjih z nagradnim skladom v vrednosti 1.050,00 evrov ter se v finalu potegovati za glavno nagrado KIA Stonic.

Med drugim imate priložnost preizkusiti se v igri Bingo in se potegovati za visok nagradni sklad v višini 39.000 evrov. Žrebanja potekajo vsak večer od nedelje do četrtka ob 22.00, ob petkih in sobotah pa ob 23.30.

Dober glas seže v deveto vas in verjetno tudi tisti, ki ste se kdaj razvajali v restavraciji Sol Privee, veste, da imajo pestro ponudbo izvrstnih jedi. Na dan dogodka bo za pijačo in prigrizke poskrbljeno, če pa se želite razvajati v sveže pripravljenih lokalnih jedeh, lahko pokličete na (05) 676 04 50 vsak dan po 12.00. Rezervirajte svojo mizo še danes!