POLETNI VEČERI NA NAJLEPŠI TERASI: Glasbene poslastice v Golden Loggia Koper

Koper

Staro mestno jedro Kopra je ponovno zaživelo. Golden Loggia Koper že četrti vikend zapored organizira glasbeno dogajanje, s katerimi so v zgodovinsko in arhitekturno najbogatejši predel mesta Koper ponovno vdahnili življenje.

Foto: Mija Bezgovšek

Poletni večeri kar kličejo po druženju na prostem, večernih sprehodih po mestu, prijetni ohladitvi z ledeno pijačo in sproščenih in nasmejanih pogovorih s prijatelji. Po dolgi prekinitvi glasbenega dogajanja v živo, pa smo vedno raje tudi v družbi zabavnih melodij, ki nam ogrejejo dušo in nas ponesejo v pravo poletno vzdušje.

Vsako soboto od 21. ure dalje vas v Golden Loggia Koper čakajo poletne glasbene poslastice z vrhunskimi glasbeniki, ki vas bodo zapeljali v intimnih a hkrati razigranih swinga, romantične bossa nove, čustvenega soula in R'n'B-ja in dinamičnega funka. Manjkala ne bo niti osvežujoča ponudba poletnih pijač in zanimivih gostov, ki bodo glasbene večere še dodatno popestrili.

17. julija ob 21.00 Večer poletnih koktajlov ob glasbeni spremljavi Mance Kozlovič & Kim Babič (soul & R'n'B)

Manca Kozlovič; foto: Jaka Ivančič

24. julija ob 21.00 Večer z vinarjem Zaro ob glasbeni spremljavi Ane Pilat & Tiziana Boleja (bossa nova, swing, funk)

7. avgusta ob 21.00 Večer z vinarjem Steras ob glasbeni spremljavi

V Golden Loggia Koper vsak dan* med 19. in 21. uro poskrbijo tudi za prijetno osvežitev s poletnimi koktajli. Izberite svoja dva najljubša poletna koktajla Mohito, Moscow Mule, Margarita, Sex on the Beach ali Long Island Ice Tea in prejmite tretjega brezplačno

*od 15. julija dalje

Medtem, ko se boste vi hladili na najlepši terasi v mestu in občudovali zlato uro dneva s Happy Golden Hours ponudbo, pa se bo vaš jekleni konjiček hladil v garažni hiši Belveder, kjer vam prvo uro častijo oni, drugo pa Golden Loggia Koper (ob konzumaciji nad 15 evrov).

Preživite poletje v stilu na najlepši terasi v mestu.