POLETNI RITMI NA PLAŽI MEDUZA: Čakajo vas nepozabni večeri v odlični družbi

Piran

Poletje je končno tu in s tem tudi čas za vroče ritme, sproščeno vzdušje ter nepozabne trenutke ob glasbi in plesu. Če iščete idealen kraj, kjer lahko uživate v čarobnih julijskih večerih, potem sta plaža Meduza in Cafè Central v Portorožu prava izbira za vas.

Plaža Meduza je znana kot ena najbolj zelenih in urejenih plaž v bližnji okolici, zato ni presenetljivo, da je postala priljubljena destinacija za poletne dogodke.

Priznana plesna skupina Soy Cubano bo navdušila obiskovalce z nepozabnimi latino večeri. Njihovi izkušeni plesalci vas bodo popeljali v svet strastnih ritmov, kjer se boste imeli priložnost naučiti nekaj osnovnih korakov ali pa zgolj uživati v njihovih izjemnih plesnih nastopih.

Poleg tega boste lahko uživali še v glasbi v živo s strani glasbenih skupin in duetov, ki bodo ustvarjali edinstveno vzdušje. Skladbe različnih žanrov, od latino ritmov do svetovnih in sodobnih uspešnic, bodo napolnile zrak s pozitivno energijo in vam pričarale nepozaben večer na obali. Meduza Bar Exclusiv s pogledom na morje pa tudi letos ponuja nove, hladne osvežitve. Ste že poskusili njihov Limoncello Spritz?

Ne glede na to, ali ste izkušen plesalec ali zgolj ljubitelj glasbe, bo večer na plaži Meduza ali v CafèCentralu Portorož zagotovo recept za nepozaben poletni večer v dobri družbi.

CAFÈ CENTRAL:

Ponedeljek – petek, ob 20.00: Piano Night z Damirjem

1. julij in 29. julij, ob 20.30: glasbena skupina Excellent Choice

8. julij, ob 20.30: Lapsus trio in Natalija Trupej

15. julij ob 20.30: Evgen in Polona

22. julij ob 20.30: Tjaša Fajdiga in duo Akustik


PLAŽA MEDUZA:

Vsak dan v juliju, od ponedeljka do sobote.

Četrtek, ob 20:00: Mini disco in DJ

Petek, ob 20.30: Latino večer s plesno šolo Soy Cubano

Sobote v juliju, ob 20.30, glasba v živo: 1. julij Babalu, 8. julij Amor Band, 15. julij Griff Band, 22.  julij Babalu, 29.  julij Griff band.

Ne zamudite priložnosti, da se prepustite ritmom poletja na plaži Meduza in v Cafe Centralu Portorož. Pridružite se jim na plesnih večerih, uživajte v hladnem aperitivu, glasbi v živo in se prepustite čarobnemu vzdušju kabareta, ki vas bo prevzelo.

Poletje je tu in z njim tudi najboljši čas za glasbo, ples in zabavo. Preživite ga s svojimi najljubšimi v čudovitem ambientu Lifeclassa Portorož.