POKAL BILLIE JEAN KING V KOPRU: Vabljeni tudi na konferenco o enakopravnosti spolov

Koper

Tenis Slovenija vas vljudno vabi na svetovno ekipno prvenstvo v tenisu, imenovano pokal Billie Jean King, ki bo potekalo 14. in 15. aprila v Kopru. Ob športnem dogodku pa vas želijo povabiti tudi na konferenco o enakopravnosti spolov. Na konferenci bodo predstavili enakopravnost spolov na področju športa, politike in gospodarstva. Svoje poglede bo z njimi delil tudi predsednik mednarodne teniške zveze ITF David Haggerty. Prireditev bo potekala v petek, 14. aprila, ob 10.00 v Pretorski palači v Kopru.

Po zaključku konference, natančneje ob 13.00, bo v Športnem parku Bonifika potekalo zadnje kolo kvalifikacij pokala Billie Jean King, kjer se bo slovenska ženska reprezentanca pomerila z Romunijo. Zmagovalke bodo napredovale v zaključni del tekmovanja, kjer bo nastopilo 12 najboljših ekip na svetu. To bo za Slovenke prva priložnost, da se uvrstijo v finale tega tekmovanja.

Prosijo vas, da svojo prisotnost potrdite do 12. aprila in hkrati naročite akreditacije na alja.uranjek@tenis- slovenija.si. Prevzem akreditacij bo možen na dan dogodka v akreditacijskem centru na Bonifiki v Kopru.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija