POGREŠANI MATEJ PERIŠ FOTOGRAFIRAN V NOČNEM KLUBU: V javnost prišle slike, ki vzbujajo sum (FOTO)

Kronika

Izginotje 27-letnega Splitčana Mateja Periša v noči na silvestrovo lani je še vedno misterij, čeprav so v iskanje vključene policije različnih držav. Ena od stvari, ki močno otežujejo policijsko preiskavo, je dejstvo, da njegov telefon še vedno ni bil najden, čeprav je bil zaznan signal. Zdaj so v javnost so prišle fotografije, na katerih je Matej s prijateljico Majo Sopta v nočnem klubu, ob tem pa je marsikdo zastrigel z ušesi. Sopta ves čas trdi, da sta se z Matejem poznala bežno.

Fotografija naj bi nastala na Hrvaškem. Po besedah Sopte se z Matejem v Beogradu nista videla. Fotografija je bila objavljena v Facebook skupini, ob njej pa je nekdo pustil komentar "malo je potrebno, da resnica pride na dan". Ali to nakazuje, da se je Sopta vendarle srečala z Matejem v Beogradu, ostaja neznanka.

Fotografija toliko bolj vznemirja, saj Sopta trdi, da se z Matejem ni veliko videvala. Največ v času poletja, ko sta skupaj delala s turisti.

Spomnimo, da je že policijski inšpektor, ki je delal na primeru Matejevega izginotja, imel na izjavo Sopte pripombo. Ko je dala intervju za srbsko televizijo Prva TV, se je ves čas delala, da joče, čeprav je bilo videti, da ni potočila niti ene solze. Ali Sopta karkoli skriva, bo morda razkrila policijska preiskava, ki poteka že polna dva meseca.

Maja Sopta in Matej Periš

Ko se je razvedelo, da je bila Sopta zadnja, s katero je Matej komuniciral pred izginotjem, je zaprla vse svoje profile na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Po njenem nastopu na srbski televiziji je veliko ljudi posumilo v njeno iskrenost pred kamerami. Pojavila so se vprašanja, ali je preiskovalcem povedala vse, kar ve oziroma koliko je zamolčala, morda tudi zaradi lastne varnosti, pišejo srbski mediji.

Med drugim je dejala, da se Mateju ni mogla oglasiti na telefon, ko jo je klical, ker je imela težave s parkiranjem pred restavracijo zaradi snega in ledu. V tistih dneh, ko je izginil Matej, v Beogradu ni bilo niti snega niti mraza.

"Niti za trenutek pri njej nisem videl, da bi se spraševala, kaj je z Matejem in kje je izginil. Nikoli ne verjemite ženskam, ki jočejo brez solz," je dejal detektiv Braca Zdravković.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Cazzone |  13 .02. 2022 ob  13: 56
-10
Ma koša..?!Tip je šel z drugo bejbo in to je to ????????
 |  13 .02. 2022 ob  09: 27
ma yakaj se toliklo ukvarjate žnjimjQuery112306290885350727682_1644740748389??? povsod v vseh medijih ..kaj je pa on kakšen vplivnež al kaj
zakaj ne objavljate zgodbe o ugrabitvi otroka iz italije..k se mi zdi dosti bolj pomembna kot to
pa kaj a so to plačani članki jaz ne vem
in potem še tista reklama spodaj pod člankom oddih za penyjonerje ma dej a ni to na meji dobrega okusa
hval za izbris komentarja