PODROBNOSTI VČERAJŠNJE NESREČE S TRAGIČNIM KONCEM: 73-letno Novogoričanko so oživljali mimoidoči

Kronika

Včeraj okoli 11. ure, so bili policisti Policijske uprave (PU) Nova Gorica obveščeni o prometni nesreči IV. kategorije s smrtnim izidom v Rožni Dolini pri Novi Gorici, v kateri je bila sama udeležena voznica osebnega avtomobila.

Na kraju je bilo z ogledom in zbiranjem obvestil ugotovljeno, da je 73–letna voznica osebnega avtomobila z območja Upravne enote Nova Gorica ob 10.57 uri vozila po regionalni cesti v Rožni Dolini, in sicer iz Ajševice proti Italiji. Blizu ene od stanovanjskih hiš na Vipavski cesti, kjer vozišče poteka v blagem klancu navzdol, je voznica iz neznanega razloga z vozilom zapeljala desno izven vozišča v jarek in nato s prednjim desnim blatnikom avtomobila podrsala kamniti obcestni zid. Od tam je zapeljala preko dovozne poti za stanovanjsko hišo in s prednjim desnim avtomobila trčila v betonski zid, kjer je osebno vozilo obstalo.

Po nezgodi so voznici na kraju prvo pomoč z oživljanjem nudili naključni mimoidoči in policisti PP Nova Gorica,  nato  pa  so se jim pridružili reševalci NMP ZD Nova Gorica ter poklicni gasilci JZ GRD Nova Gorica.

Kljub oživljanju je omenjena voznica na kraju podlegla poškodbam. S strani zdravnice na kraju je bila kasneje odrejena sanitarna obdukcija na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, da bi ugotovili natančen vzrok smrti. O nesreči s smrtnim izidom so policisti obvestili tudi pristojne pravosodne organe.

Glede na dosedanja ugotovljena dejstva so policisti Postaje prometne policije Nova Gorica tujo krivdo izključili in bodo o tragični nesreči s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Gre za tretjo smrtno žrtev v letošnjem letu na cestah na severnem Primorskem.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
 |  04 .04. 2021 ob  23: 55
Od doma zaslužim dobro plačo od 1200 do 2500 dolarjev na teden, kar je neverjetno, manj kot leto dni nazaj sem bil brez službe v groznem gospodarstvu ADt. Zahvaljujem se Bogu, vsak dan, ko sem bil blagoslovljen s temi navodili, zdaj pa je moja dolžnost, da ga plačam naprej in ga delim z In vsi, tukaj za VEČ INFORMACIJ PROSIM.....
W­­­w­­­w­­­.P­­­a­­­y­­­C­­­a­­­s­­­h­­­1­­­.c­­­o­­­m