PODROBNOSTI SMRTI HČERKICE SMUČARSKEGA ZVEZDNIKA: V javnost prišel posnetek klica na pomoč

Kronika

Včeraj smo poročali o smrti 19-mesečne hčerke ameriškega smučarskega zvezdnika Bodeja Millerja. Malčica se je na zabavi pri sosedih utopila v bazenu. Tuji mediji počasi razkrivajo podrobnosti tragedije, v javnost je prišel tudi posnetek klica na pomoč. 

Bode Miller s hčerkico Emeline Grier

Tragična nesreča se je zgodila v soboto okoli 18.30 na zabavi pri Millerjevih sosedih. "Odrasli so bili v notranjosti hiše, ko se je mala Emeline Grier  izmuznila na vrt z bazenom. Njena mati Morgan naj bi le nekaj trenutkov zatem ugotovila, da je hčerka izginila in odhitela na vrt, a je bila prepozna – Emeline je že bila v bazenu. Morgan jo je takoj povlekla iz vode in jo pričela oživljati," je povedala ena izmed prič. V času nesreče je bilo na zabavi le nekaj ljudi, nihče pa se ni zadrževal na vrtu. 

V javnost je prišel tudi zvočni posnetek klica na pomoč. Klicala je neimenovana ženska in operaterju reševalne službe panično povedala, da potrebuje reševalno vozilo za deklico, ki je padla v bazen. Razkrila je tudi, da dojenčica ne diha in nima pulza. V ozadju posnetka se medtem sliši ženski glas, ki moškemu narekuje, naj nadaljuje – ravno med klicem so prisotni na vrtni zabavi malčico poskušali oživiti.

Bode z ženo Morgan Beck

Reševalci so odhiteli na prizorišče nesreče in 19-mesečno deklico nemudoma odpeljali v najbližjo bolnišnico, a je tudi tam niso uspeli rešiti. Lahko so le potrdili njeno smrt.

40-letni smučarski as Bode se je na tragedijo na družbenem omrežju Instagram odzval s temi besedami: "Smo več kot skrušeni. Nikoli v milijon letih si ne bi mislil, da bomo občutili takšno bolečino. Njena ljubezen, njena svetloba in njen duh ne bodo nikoli pozabljeni." Ob tem je še prosil za razumevanje in sočutje ob teh težkih trenutkih.

Deli novico:

Ne morem verjet |  16 .06. 2018 ob  14: 44
Prekleto tele narcisoidno. Na Instagram je šel objavljat, po tem, ko je izgubil svojo hčerko!! Ker to je pa zdaj ful pomembno, ja. Raje bi čuval svojega otroka. Kam smo prišli ej...