PODROBNOSTI O NAJDENEM ŽENSKEM TRUPLU: Za njeno smrt osumljen mož, ki naj bi jo zabodel v hrbet

Kronika

Na območju policijske postaje Slovenska Bistrica so danes malo pred 6. uro v njeni stanovanjski hiši našli mrtvo žensko. Ogleda kraja dejanja še vedno opravljajo mariborski kriminalisti, s Policijske uprave Maribor pa so sporočili, da je kriminalistična preiskava potrdila prve ugotovitve, da je 76-letna ženska umrla nasilne smrti. Večer poroča, da je do družinskega spora prišlo v Zlogoni gori pri Oplotnici.

Fotografija je simbolična.

Kot so pojasnili, so za zdaj ugotovili, da je kaznivega dejanja osumljen njen leto dni starejši mož, ki je bil pozneje udeležen v prometni nesreči in se zaradi hudih poškodb zdravi v mariborski bolnišnici.

Ker kriminalistična preiskava še vedno intenzivno poteka, več informacij še vne morejo razkriti. Zaradi interesa preiskave še ne morejo razkriti tudi načina in sredstva, s katerim je bilo dejanje izvršeno, prav tako še vedno ugotavljajo motiv dejanja in okoliščine udeležbe osumljenca v prometni nesreči. Če bo to mogoče, bodo javnosti več informacij predstavili v prihodnjih dneh. So pa zanikali poročanje nekaterih medijev, da naj bi osumljencu že pred dogodkom izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Spletni Večer je sicer poročal, da je do tragičnega dogodka prišlo v Zlogoni gori pri Oplotnici. Policisti storilcu formalno prostosti še niso odvzeli, ker naj bi po navedbah portala storilec s kraja zločina pobegnil z avtom, nato pa slab kilometer od kraja dogodka treščil v drevo in se ponesrečil.

Časnik je od virov blizu policije še izvedel, da preiskava poteka v smeri umora na zahrbten način, saj naj bi osumljeni soprogo zabodel v hrbet in ji tako preprečil, da bi se lahko branila pred napadom.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija