PODROBNOSTI NESREČE NA ŠTAJERSKI AVTOCESTI: Umrl je 56-letni češki voznik

Kronika

V prometni nesreči, ki se je zgodila danes okoli 15. ure na štajerski avtocesti med priključkoma Celje - center in Dramlje proti Mariboru, je umrl 56-letni češki voznik kombiniranega vozila. Ta naj bi spregledal, da je voznik tovornega vozila s priklopnikom pred njim zaradi zgostitve prometa upočasnil, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Do nesreče je prišlo, ker je voznik kombiniranega vozila najverjetneje spregledal, da je 50-letni voznik madžarskega tovornega vozila s priklopnikom, ki je vozil pred njim, zaradi zgostitve prometa upočasnil vožnjo, in je trčil vanj, so zapisali.

Avtocesta je bila po navedbah policije v smeri proti Mariboru dve uri in pol zaprta za ves promet. Posledice prometne nesreče so odstranili, še vedno pa je zastoj med priključkoma Celje - zahod in Celje - center proti Mariboru, poroča prometnoinformacijski center.

Na Policijski upravi Celje so še enkrat opozorili na primerno razvrščanje voznikov ob prometni nesreči na avtocesti in vzpostavitvi reševalnega pasu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija