PODROBNOSTI HUDE PROMETNE NESREČE NA AC: Med prevračanjem iz vozila padla potnica, ki je na kraju podlegla poškodbam

Kronika

Na pomurski avtocesti, približno tri kilometre pred Petrolovim bencinskim servisom Pince v smeri Madžarske, se je danes nekaj pred 7. uro zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve kombinirani vozili z ukrajinskimi registrskimi tablicami. Po podatkih murskosoboške policijske uprave je umrla Ukrajinka, tri osebe so hudo poškodovane.

Policisti so pri ogledu kraja prometne nesreče ugotovili, da je kombinirano vozilo z ukrajinskimi registrskimi tablicami vozilo po pomurski avtocesti v smeri Madžarske. Približno tri kilometre pred omenjenim bencinskim servisom mu je počila pnevmatika, zaradi česar se je vozilo prevrnilo na bok. Čez slabo minuto je za njim pripeljalo drugo kombinirano vozilo z ukrajinskimi registrskimi tablicami, so danes sporočili s policijske uprave.

Voznik je kljub izogibanju trčil v prevrnjeno vozilo in nato zapeljal z vozišča, kjer je med prevračanjem iz vozila padla potnica, 63-letna državljanka Ukrajine, ki je na kraju podlegla poškodbam. V spredaj vozečem vozilu je bilo pet potnikov, v drugem vozilu pa štirje. V prometni nesreči so bile še tri osebe hudo telesno poškodovane, nobena pa ni v življenjski nevarnosti. Vse so bile v drugem vozilu.

Kraj prometne nesreče sta si ogledala tudi preiskovalni sodnik in okrožni državni tožilec. Zaradi prometne nesreče je bila pomurska avtocesta med priključkom Lendava in mejnim prehodom Pince proti Madžarski nekaj časa zaprta za promet.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija