PODROBNOSTI DVOJNEGA UMORA V PULJU: Sin je mamo in očeta ustrelil, njuni trupli pa zavil v najlonski vreči

Kronika

Poročali smo o dvojnem umoru, ki je v petek pretresel Puljčane. Po novih podatkih je sin staršema sodil že v četrtek, in sicer s strelnim orožjem. Osumljenca so danes pospremili v pripor Policijske uprave Istrske, zaslišali ga bodo na Okrajnem državnem odvetništvu v Pulju ob koncu današnjega dneva.

Dvojni umor se je zgodil v družinski hiši v Pulju. Hrvaški mediji so včeraj sprva poročali, da je starša ubil 37-letni sin, danes je znano, da je moški star 39 let. "Puljski policisti so ugotovili sum, da je 39-letnik storil dve kaznivi dejanji hudega umora. S kazensko preiskavo je bilo ugotovljeno, da je s strelnim orožjem ubil moškega in žensko, staro 67 in 66 let, v družinski hiši na Argonavtski ulici v Pulju v četrtek," so sporočili s PU Istrske.

Po odredbi pristojnega državnega tožilca bo na truplih umrlih opravljena obdukcija, osumljenca pa so popoldne s kazensko ovadbo odpeljali v pripor istrske policije, so še dodali.

Umor se je zgodil na Argonatuski ulici 76. 

Policisti so v petek okoli 16.15 našli trupla zakoncev v hiši na Argonautski ulici 76 v Pulju, neuradno pa je znano, da je bil dvojni umor storjen v četrtek v garaži hiše, kjer naj bi sin mamo in očeta ustrelil, piše portal 24sata.hr.

Osumljenec dvojnega umora se je na policijo prijavil sam v petek popoldne, nato pa so policisti v hiši v Argonavtski ulici našli dve trupli, ki naj bi bili zaviti v najlonske vrečke.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija