PODIVJANO KOPRČANKO POLICISTI ODPELJALI NA HLADNO: Njene žalitve in vpitje so šli preko mere

Kronika

V soboto ob 22.20 so policisti posredovali v lokalu v Kopru, kjer je domačinka vpila na zaposleno in jo žalila. Umirila se ni niti po prihodu policistov, zato so jo pridržali. Izrečena ji je bila globa.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so minuli konec tedna posredovali v 144 primerih, na 113 so prejeli 354 klicev. Obravnavali so 27 prometnih nesreč z materialno škodo in tri z lažjimi poškodbami. Zasegli so tri vozila. Obravnavali so še tri vlome, štiri tatvine, štiri poškodovanja tuje stvari, dva primera nasilja v družini, dve ponareditvi listin in 16 kršitev javnega reda in miru.

Od ponarejenih registrskih tablic do dokumentov

V petek so na mejnem prehodu Jelšane obravnavali 33-letnega voznika kombija, ki je imel na vozilu nameščeno registrsko tablico drugega vozila. Čaka ga kazenska ovadba.

Včeraj popoldne se je na mejni prehod Starod pripeljal 25-letni Makedonec, ki se je izkazal s potnim listom, imel pa je bolgarsko osebno izkaznico in vozniško dovoljenje. Ponaredke so mu zasegli, čaka ga kazenska ovadba.

Pijani in zadeti za volanom

V soboto ob 0.50 so v Šaredu pri Izoli obravnavali 49-letnega voznika, ki mu je alkotest pokazal 0,70 mg/l. Čaka ga obdolžilni predlog.

Ob 4.30 so v Izoli zasegli avtomobil 34-letniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. Alkotest mu je pokazal 0,74 mg/l. Tudi njega čaka obdolžilni predlog.

V soboto ob 22.45 so policisti na Kozini ustavili 21-letnega voznika avtomobila, pri katerem je bil hitri test na mamila pozitiven na kanabis. Strokovni pregled je zavrnil. Je pa v postopku izročil še dva zavitka.

Danes ob 0.15 so v Divači ustavili 41-letnega voznika, ki mu je alkotest pokazal 0,63 mg/l. Vozilu pa je decembra lani poteklo prometno dovoljenje. Izdali so mu plačilni nalog.

Nesreče motoristov

V soboto ob 15.50 je v Kopru padel 47-letni motorist. Tudi pri njemu se je izkazalo, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Motor so mu zasegli, čaka ga obdolžilni predlog.

Včeraj ob 14.48 je v Vrbovem 71-letni motorist zaradi neprilagojene hitrosti trčil v zadnji del avtomobila, ki ga je vozil 47-letnik. Motorist se je lažje poškodoval in je bil odpeljan v izolsko bolnišnico. 

Z ukradenim vozilom čez mejo

V soboto zvečer ob 21.30 so na mejnem prehodu Starod odkrili ukradeno vozilo, ki ga je vozil državljan Albanije. Čaka ga kazenska ovadba.

Včeraj je v Kopru neznanec vlomil v lokal, iz katerega je odnesel blagajniški minimum. Iz skladišča na Ljubljanski cesti pa so ukradli baterijski brusilki.

Včeraj zvečer so v Kopru policisti zasegli avtomobil 48-letniku, ker ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Čaka ga obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policist minuli konec tedna obravnavali 15 ilegalnih migrantov. V soboto so pri Lukinih obravnavali dva državljana Bangladeša in tri Pakistance, pri Ratitovcu devet Afganistancev, v Pregari pa Iranca.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  24 .01. 2022 ob  20: 48
Kako bi zgledalo ce bi postali ljudje bolj hvalezni?
A:Hvala gospod policaj ker ste me ustavu,preprican sem da bo moj denar sel v dobre namene
B:Hvala vam gospod ker prispevate
A:Zelim vam prijeten vecer pa uspesno delo
B:Hvala prijeten vecer tudi vam