PODIVJANA KOPRČANKA VPILA IN GROZILA PO LOKALU: Napadala tudi policiste, enega celo pljunila in ugriznila!

Kronika

V petek, 26. novembra, ob 23.11 so bili koprski policisti obveščeni, da v enem od lokalov v Kopru nekdo zelo kriči. Izsledili so 39-letno Koprčanko, ki je vpila, kričala in grozila. Odredili so ji pridržanje, kjer je nadaljevala z napadanjem policistov, enega je celo ugriznila in pljunila. Zaradi preprečitve samopoškodovanja so uporabili sredstva za vklepanje - lisice in jo vklenili. Sledi ji plačilni nalog in kazenska ovadba za poškodovanje tuje stvari. Na parkirišču na Vojkovem nabrežju v Kopru je namreč s parkiranega osebnega avtomobila odtrgala plastičen okvir registrske tablice, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper. 

Fotografije so simbolične. 

Policisti PU Koper so v zadnjem vikendu intervenirali v 138 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 373 klicev. Obravnavali so 38 prometnih nesreč z materialno škodo, pet z lažjimi in eno s hujšimi poškodbami, zasegli so tri vozila. S področja kriminalitete so obravnavali sedem vlomov in deset tatvin, zaradi kršitev javnega reda je bilo devet intervencij. Na območju PU Koper so v zadnjem vikendu obravnavali 103 ilegalne prehode državne meje.

V petek popoldan se je prijavitelj sprehajal po vasi Utovlje, ko je pes pasme kraški ovčar pritekel do njega in ga od zadaj ugriznil v nogo. Lastniku psa sledi hitri postopek in poročilo Upravi za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin.

V nedeljo, 28. novembra, popoldan sta dva potnika, oba državljana Slovenije, policistom na mejnem prehodu Sečovlje, pokazala ponarejeni potrdili o prebolelosti covid-19. Sledi jima kazenska ovadba. Zvečer pa je na mejnem prehodu Jelšane ponarejeno potrdilo o prebolevnosti pokazala tudi državljanka Slovenije. Sledi ji kazenska ovadba.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija