PODARJENI MILIJONI NISO POMAGALI: Bill Gates ima korono

Svet

Bill Gates, eden najbogatejših Zemljanov, je pozitiven na koronavirus. Ni jasno, ali je to prvič, da je Gates, ki je daroval milijone za boj proti pandemiji, pozitiven na covid-19.

66-letni Gates je na Twitterju objavil, da se je osamil z blagimi simptomi in da je prejel tudi obnovitveni odmerek cepiva. Povedal je še, da se bo virtualno udeležil srečanja z ljudmi iz njegove fundacije.

V zadnjih mesecih se je Gates, soustanovitelj Microsofta in multimilijarder, osredotočil na pandemijo. Prejšnji teden je izdal knjigo z naslovom Kako preprečiti naslednjo pandemijo, v kateri razlaga, "kako bi si države lahko usklajeno prizadevale za preprečevanje pandemij in odpravo vseh bolezni dihal".

Odkrito je spregovoril o tem, kako bi se morale svetovne zdravstvene oblasti odzvati na pandemijo in distribuirati cepiva. Fundacija Bill & Melinda Gates je sporočila, da je podarila milijone organizacijam, vključno s Svetovno zdravstveno organizacijo, za financiranje testiranja, zdravljenja in distribucije cepiva.

Januarja je Gates tudi tvitnil, da bi se lahko koronavirus, "ko bo omikron prešel državo, zdravil kot sezonska gripa".

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  12 .05. 2022 ob  06: 57
ma kaj si ni prav on izmislil covida
manemebasat |  11 .05. 2022 ob  19: 52
Covid ne obstaja in nikoli ni! Ti pa lahko lajas kolikor hoces, dokler ne potegnes glave iz riti.
Maestral30knots |  11 .05. 2022 ob  19: 42
Da je fasal covid je samo karma!! Slabo s slabim tko to gre. Eeee Billy tudi tvoj cas pride brez skrbi.
vseved |  11 .05. 2022 ob  15: 54
Še ena novinarska neumnost. Je kdo kdaj slišal, da če si cepljen ali doniraš denar, da se ne moreš okužit? No nabasani je izjema!
manemebasat |  11 .05. 2022 ob  14: 04
Forsira cepljenje ker je pristas zreduciranja svetovne populacije in to je tudi sam izjavil. Miljoni umirajo zaradi cepiv in vi pra sci se objavljate tu clanek njemu v prid? Mars v PM!
manemebasat |  11 .05. 2022 ob  13: 54
Preklet morilec!