POČIVALŠEK PO SREČANJU S ŠARCEM: "Najini pogledi se trenutno nekoliko razlikujejo"

Slovenija

Predsednik SMC Zdravko Počivalšek se je danes sestal s predsednikom LMŠ Marjanom Šarcem. "Najini pogledi na izhod iz trenutne situacije se nekoliko razlikujejo," so njegove besede po srečanju zapisali na Facebook profilu stranke in napovedali nadaljnje pogovore med strankama na ravni vodij poslanskih skupin.

"S predsednikom LMŠ sva naredila oceno stanja trenutne situacije in izmenjala mnenja. Najini pogledi na izhod iz trenutne situacije se nekoliko razlikujejo, vendar o tem ne želim govoriti več, kot sem javno že povedal," je navedel Počivalšek.

Predsednika strank sta se dogovorila, da se pogovori prihodnji teden nadaljujejo na ravni vodij poslanskih skupin, "ki bosta ocenila, kakšne so možnosti nadaljnjega sodelovanja".

Predsednik Stranke modernega centra Zdravko Počivalšek se je danes sestal s predsednikom Liste Marjana Šarca Marjanom...

Objavil/a Stranka SMC dne Petek, 31. januar 2020

Šarec je namreč ta teden odstopil s premierskega položaja, s tem pa je prenehala funkcija celotni vladi. Medtem ko si Šarec želi čim prejšnjih predčasnih volitev, na katerih bi LMŠ lahko nastopila skupaj s SMC, pa je Počivalšek bolj naklonjen pogovorom o oblikovanju nove vladne koalicije.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija