POČILO NA HITRI CESTI V KOPRU: V verižno trčenje ujeti trije avtomobili (FOTO, VIDEO)

Kronika

Ob 8.25 se je zgodila prometna nesreča na hitri cesti pod nadvozom za Dragonjo, smer Izola. 64-letni voznik osebnega avtomobila je vozil po levem prometnem pasu mimo izvoza Koper center proti Izoli ter trčil v osebni avto, ki je stal v stoječi koloni. Tega je nato odbilo v tretji osebni avto, so sporočili s koprske policijske uprave.

Odrejen preizkus alkoholiziranosti je bil za vse udeležence 0,0 mg/ l alkohola, trije udeleženci so bili lažje poškodovani. Povzročitelju sledi plačilni nalog zaradi neprilagojene hitrosti.

Promet je bil na cesti ponovno sproščen ob 9.56.

Z vozilom pristal na strehi

Danes zjutraj, ob 7.53, pa je bila prometna nesreča pri Izoli. Promet je bil oviran do 9.23, ko je bil ponovno sproščen. Prometno nesrečo je povzročil 26-letni voznik osebnega avtomobila, ki je s sprednjim delom trčil v zadnji del vozila 29-letnice. To je odbilo v odbojno ograjo, povzročiteljevo vozilo pa je obstalo na strehi. Oba udeleženca sta lažje poškodovana, povzročitelju sledi plačilni nalog zaradi neprilagojene hitrosti.

Včeraj ob 11. uri so policisti na cesti Postojna - Senožeče obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta bila udeležena 59-letni motorist z okolice Ljubljane in 62-letni voznik osebnega avtomobila iz Kopra. Pred gradbiščem, kjer je promet urejen semaforjem, je speljala kolona, motorist pa je pričel nepravilno rehitevati po zaporni ploskvi. V tem je voznik avtomobila nepravilno zavijal levo, na delu, kjer ne bi smel. Za oba sledi hitri postopek z izdajo plačilnega naloga. Voznik motorja in sopotnica sta se v nesreči poškodovala.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija