PO ZADKOVIĆU IZ STRANKE ŠE NJEGOVI SVETOVALCI: Dokončni razkol v GZOP

Piran

Po včerajšnjem odstopu piranskega župana Đenia Zadkovića z mesta predsednika GZOP kot tudi izstopa iz samega gibanja, ter po izključitvi iz GZOP Zadkovićevega svetovalca Andreja Babnika, se izstopi iz stranke in odstopi s funkcij kar vrstijo.

Na fotografiji: skrajno levo Aleš Dobravc, poleg njega sedi Andrej Babnik, ob Zadkoviću sedi Špela Elizabeth Povše, poleg nje Gabrijel Franca, poleg njega sedi Bruno Kuzmin. Stojita Boris Capuder in Niko Mally.

Kot je za naš portal povedal Zadkovićev svetovalec Bruno Kuzmin, sta iz gibanja GZOP izstopila dva od treh podpredsednikov. Poleg Kuzmina naj bi se ustno izjasnil o izstopu tudi Niko Mally. Kot člana nadzornega sveta sta, kot je povedal Kuzmin, odstopila še Alan Železnik in Karlo Radovac. Iz izvršilnega odbora GZOP naj bi odstopili štirje člani od devetih.

Zadković je odstopno izjavo z mesta predsednika kot tudi iz stranke podal po včerajšnji seji. "Odstopam, ker ne najdemo konsenza znotraj izvršnega odbora stranke. Nič takega. Kot vsaka zveza, ki ne funkcionira. Gremo pač, vsak svojo pot. Za delovanje potrebujem predvsem mir," je povedal Zadković.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Darko |  06 .06. 2019 ob  20: 17
19
Babnik naj vrne denar ki ga je dobil za kao svetovanje
Darko |  06 .06. 2019 ob  18: 05
22
Đeniotu ni bilo treba izstopit, ostalim tudi ne.
Je pa povsem pravilnoi, da so izključili Babnika, samo hujskal ene proti drugim