PO TRČENJU V PREDORU KASTELEC S PREDRTIMA PNEVMATIKAMA PROTI KOPRU: Pregloboko pogledal v kozarec

Kronika

Včeraj ob 16. uri se je po avtocesti proti Kopru vozil osebni avto s predrtima pnevmatikama. Policisti so izsledili 56-letnega voznika, ki je pred tem trčil v odstavno nišo v predoru Kastelec. Opravljen preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,83 mg/l alkohola. Sledi obdolžilni predlog, so sporočili s Policijske upreva (PU) Koper. 

Fotografije so simbolične.

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 39 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 157 klicev. Obravnavali so pet prometnih nesreč z materialno škodo, eno s hujšimi poškodbami in dve z lažjimi poškodbami. Zasegli so šest vozil. S področja kriminalitete so obravnavali štiri tatvine. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v treh primerih.

V Kopru so policisti včeraj zasegli pet skuterjev, vsi so bili predelani za doseganje večjih hitrosti. Ob polnoči so v Kopru zasegli še osebni avto 28-letniku, ki je vozil v času veljavnega ukrepa prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja.

Včeraj dopoldne je v Piranu nekdo z osebnega avtomobila Porsche Macan ukradel vsa štiri alu platišča, z nameščenimi gumami znamke Michelin Latidude sport 3. Škode je za 3500 evrov.

Popoldan se je na mejni prehod Starod pripeljal 22-letni državljan Španije, s potnim listom Španije in vozniškim dovoljenjem Mehike, za katero se je izkazalo, da je ponarejeno. Listino so mu zasegli, sledi kazenska ovadba.

V Izoli je nekdo ukradel zaklenjeno električno kolo znamke Cube stereo hybrid, črno modre barve, vredno 2900 evrov.

Ob 22.20 so imeli policisti v Izoli, v Cankarjevem drevoredu, v postopku 25-letnega kolesarja. Odrejen preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,85 mg/l, v postopku je izročil tudi manjši PVC zavojček z zelenimi posušenimi delci (sum na konopljo), ki so ga zasegli. Sledi hitri postopek z odločbo zaradi posesti konoplje, izdali pa so mu še plačilni nalog, ker je vozil brez luči in pod vplivom alkohola, pri sebi pa ni imel osebne izkaznice. Prepovedali so mu tudi nadaljnjo vožnjo.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali enega ilegalnega migranta, in sicer državljana Alžirije, na območju PP Koper.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija