PO SPOLNEM NAPADU DVEH MLADIH MAROČANOV V LJUBLJANI: Preiskovalni sodnik ju je poslal v pripor

Kronika

Včeraj smo poročali o spolnem napadu v bližini ljubljanskega Tabora. Državljana Maroka, ki ju policija obravnava zaradi suma kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost, so v četrtek privedli pred preiskovalnega sodnika, ta pa je zanju odredil pripor, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Kriminalisti nadaljujejo zbiranje obvestil o vseh okoliščinah kaznivega dejanja.

Ljubljanski policisti so bili v sredo zjutraj obveščeni o sumu storitve kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost na območju Tabora v Ljubljani. Na kraj dogodka so napotili več patrulj, ob čemer je bilo ugotovljeno, da je neznana oseba na eni izmed zelenic na tleh zadrževala žensko, nato pa v družbi s še eno osebo zbežala s kraja.

Na podlagi podanega opisa so policisti v bližini prijeli 26-letnega državljana Maroka, ki mu je bila zaradi suma storitve kaznivega dejanja iz poglavja zoper spolno nedotakljivost odvzeta prostost. Prav tako so odvzeli prostost 23-letnemu državljanu Maroka, ki ga sumijo pomoči pri dejanju.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  03 .11. 2023 ob  13: 44
10
Gnusni politiki ne delajo v prid ljudstvu. Velika vecina drzavljanov je proti priseljevanju te gola zni.