PO ŠMARSKI CESTI MED POLICIJSKO URO IZVAJAL 'NORČIJE': Pijan zapeljal skozi rdečo in med vožnjo odpiral vrata

Kronika

Včeraj ob 21.40 so policisti Policijske uprave (PU) Koper dobili obvestilo, da je na Šmarski cesti v Kopru voznik osebnega avtomobila zapeljal skozi rdečo luč, kasneje pa še odpiral vrata med vožnjo. Policisti so voznika izsledili. 31-letni Koprčan je napihal 0,58 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi mu obdolžilni predlog in plačilni nalog zaradi gibanja v času omejitve.

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 26 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 85 klicev. Obravnavali so štiri prometne nesreče z materialno škodo, dve vozili so tudi zasegli. S področja kriminalitete so obravnavali dve tatvini in eno nasilje v družini, zaradi kršitev javnega reda pa sta bili dve intervenciji.

Dopoldan so policisti v Seči zasegli osebni avto 29-letniku, ker ne poseduje vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 21. uri pa so v Luciji ustavili 29-letnega voznika terenskega vozila s priklopnikom iz Kamnika. V postopku je bilo ugotovljeno, da nima ustrezne kategorije za vožnjo vozila s priklopnikom, zato so mu vozilo zasegli. Sledi obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Ob 14. uri so koprski policisti obravnavali deset državljanov Afganistana, ki so prišli v Slovenijo nelegalno. Med njimi je bilo sedem odraslih in trije otroci.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija