PO SLOVENIJI SONČNO: Izjema bo Primorska

Slovenija

Danes bo pretežno jasno, le ponekod na Primorskem se bo zmerno pooblačilo, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. Čez dan se bo krepil jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 23 stopinj Celzija.

Jutri bo na Primorskem in Notranjskem pretežno oblačno, drugod bo večinoma sončno, zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Pihal bo jugozahodni veter. Jutranje temperature bodo od 6 do 12, na Primorskem okoli 14, najvišje dnevne pa od 17 do 23 stopinj Celzija. V Furlaniji Julijski krajini, Istri in v Kvarnerju bo zmerno do pretežno oblačno. Pihal bo jugozahodni veter.

Obeti: V ponedeljek in torek bo v vzhodni in deloma osrednji Sloveniji še sončno, v zahodni polovici države pa bo pretežno oblačno. V torek bo ponekod na Primorskem in Notranjskem občasno rahlo deževalo. Toplo bo, pihal bo jugozahodni veter.

Vremenska slika: Nad južno Evropo in Sredozemljem je območje visokega zračnega tlaka. V višinah doteka k nam od jugozahoda postopno toplejši zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Danes bo sončno, le ponekod v Furlaniji Julijski krajini, Istri in v Kvarnerju bo občasno zmerno oblačno. Pihal bo jugozahodni veter.

Biovreme: Vremenski vpliv ugoden.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija