PO SLOVENIJI PROMETNI KOLAPS: Zastoji tudi na primorski avtocesti, predor Dekani občasno zapirajo

Slovenija

Na slovenskih cestah povečan promet zaradi dela prostega dneva in začetka počitnic v nekaterih sosednjih državah že povzroča zastoje. Ti so nastali tako na štajerski, primorski in gorenjski avtocesti, pa tudi na severni ljubljanski obvoznici od Tomačevega proti Zadobrovi, poroča spletna stran prometnoinformacijskega centra.

❗️⚠️Napovedi o povečanem prometu skozi Slovenijo zaradi praznika v tujini se uresničujejo. Nastajajo daljši zastoji,...

Posted by Promet.si on Wednesday, June 7, 2023

Zastoji zaradi povečanega prometa so na primorski avtocesti od Unca proti Ljubljani, na gorenjski avtocesti med Vodicami in Ljubljano, na severni ljubljanski obvoznici od Šiške proti Kosezam ter od Zadobrove proti Tomačevem, na južni ljubljanski obvoznici od razcepa Malence proti Brezovici, na vzhodni ljubljanski obvoznici od Bizovika proti razcepu Malence, na primorski avtocesti od Brezovice proti Vrhniki in na zahodni ljubljanski obvoznici od Kosez proti Brezovici. Zaradi varnosti občasno zapirajo predor Šentvid.

Zastoji so tudi na cestah Medvode-Ljubljana, Lucija-Strunjan-Izola, Padna-Šmarje-Koper.

Na štajerski avtocesti je zaradi delovne zapore nastal zastoj med priključkom Šentilj in razcepom Dragučova v smeri Maribora, zamude je do 30 minut. Prav tako zaradi delovne zapore je zastoj na primorski avtocesti pred predorom Dekani proti Ljubljani, predor občasno zapirajo zaradi varnosti.

Na gorenjski avtocesti je zastoj pred predorom Karavanke proti Avstriji dolg 2,5 kilometra in sega mimo priključka Jesenice zahod. Med priključkom Jesenice vzhod in zahod proti Avstriji je delovna zapora, prihaja do 20-minutnih zamud.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Martin Kacur |  08 .06. 2023 ob  17: 09
In potem bodo Hrvati, da za njih nič ne naredimo.