PO PRETRESLJIVI SMRTI 13-LETNIKA: Goriško tožilstvo sprožilo preiskavo zaradi suma uboja iz malomarnosti

Kronika

Goriško tožilstvo je sprožilo preiskavo smrti 13-letnega dečka, ki je v soboto zjutraj v parku Coronini Cronberg med igro s sovrstniki padel v 30-metrski vodnjak brez vode in umrl. Neznane storilce sumi uboja iz malomarnosti.

Državna tožilka Ilaria Iozzi, ki bo vodila preiskavo, je bila na prizorišču nesreče že v sredo, pogovorila se je tudi že z vsemi soudeleženimi osebami, tako s pristojnimi iz poletnega središča kakor Fundacije Coronini, ki upravlja in skrbi za park, piše Primorski dnevnik.

Ker so v zadevi soudeleženi otroci, bodo preiskovalne dejavnosti zahtevale določen čas in ustrezne prijeme, razgovori z otroki bodo namreč potekali v zaščitenem okolju, je po poročanju portala povedala tožilka Laura Collini.

Odrejena je bila tudi obdukcija trupla 13-letnika.

V PLANETU KOPER JE TO POLETJE VROČE KOT ŠE NIKOLI: Kmalu bodo vrata odprli novi najemniki

V Planetu Koper, kjer vedno stremijo k posodabljanju, so pred glavno turistično sezono zaključili s prenovo, ki je v nakupovalno središče prinesla svežino in novosti. V prvi fazi prenove, ki se je pričela lanskega decembra, so na mestu nekdanje diskoteke in bowlinga uredili restavracijo, v drugi fazi, ki se je zaključila nedolgo nazaj, pa so prenovili zunanjost in notranjost nakupovalnega centra.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija