V OBOROŽENEM ROPU V REPNIČU USTRELJEN TRŽAŠKI POSLOVNEŽ: Je šlo samo za Rolex in denarnico?

Kronika

Sinoči okoli 19.00 je prišlo v Repniču na italijanskem Krasu do oboroženega ropa, v katerem je bil hudo ranjen 66-letni Fabio Galgaro, okrožni svetnik Bratov Italije za vzhodni Kras, pa tudi znan poslovnež, ki se ukvarja z opremljanjem luksuznih plovil in gostinstvom. Kot danes poročajo tržaški mediji, se je njegovo zdravstveno stanje nekoliko izboljšalo.

Fabio Galgaro na fotografiji, ki jo je avgusta 2017 objavil na Facebooku.

Galgara so neznanci napadli včeraj zvečer, ko se je vrnil domov, pred njegovo hišo v Repniču. Najprej naj bi mu grozili in zahtevali denar. Nato pa sta odjeknila dva strela, pri čemer je eden zadel Galgara. Neznanci so mu ukradli zapestno uro Rolex, ki jo je nosil in denarnico.

S hudimi poškodbami je bil 66-letnik prepeljan v katinarsko bolnišnico, kjer je hospitaliziran na oddelku za nujno medicinsko pomoč. Po zadnjih podatkih naj bi se njegovo zdravstveno stanje pričelo nekoliko izboljševati.

Sono esterrefatto per quanto avvenuto all'amico Fabio Galgaro. Un imprenditore che ama e continua ad investire nella...

Objavil/a Fabio Scoccimarro dne Ponedeljek, 16. januar 2023

Na družbenih omrežjih se vrstijo objave sodelavcev in prijateljev v znak podpore. Galgaro je pred kratkim postal tudi dedek, poročajo tržaški mediji.

Tutta la comunità di Fratelli d’Italia Trieste si stringe forte al nostro Fabio Galgaro e alla sua famiglia. Siamo con te

Objavil/a Fratelli d'Italia Trieste dne Ponedeljek, 16. januar 2023

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija