PO OBJAVI PRETRESLJIVEGA POSNETKA 9-LETNIKA: Za njegov izlet v Disneyland zbrali že več kot 250.000 dolarjev!

Svet

Po spletu je zaokrožil pretresljiv video posnetek 9-letnega dečka, ki je na družbenem omrežju delila njegova mama. Odzivi na objokanega dečka, ki si v posnetku želi celo smrti, se vrstijo še naprej. Stand-up komik je zanj zbral že več kot 250.000 ameriških dolarjev, s katerimi bo avstralskemu pritlikavemu dečku omogočil izlet v Disneyland.

Na video posnetku 9-letni Quaden Bayles ves objokan materi govori pretresljive besede, med drugim tudi "podaj mi vrv, želim se ubiti". Njegova reakcija je bila posledica komentarjev njegovih sovrstnikov, ki so ga zasmehovali in ustrahovali zaradi njegove pritlikavosti. Odzvali so se številni uporabniki družbenih omrežij, tudi nekateri zvezdniki, stand-up komik Brad Williams pa je zanj celo odprl stran GoFundMe, kjer zbirajo sredstva.

This is the impacts of bullying! I seriously don’t know what else to do! ????

Posted by Yarraka Bayles on Tuesday, February 18, 2020

Williams, ki je tudi pritlikavec, je na strani zapisal: "GoFundMe postavljam zato, da Quadenu sporočim, da se ustrahovanje ne bo dopuščalo in da je tudi on čudovito človeško bitje, ki si zasluži veselje." Dodal je še: "Rad bi odpeljal Quadena in njegovo mamo v Ameriko, jima privoščil prijeten hotel in omogočil izlet v Disneyland."

Doslej se je z donacijami odzvalo že več kot 9000 ljudi, ki so skupaj zbrali 266.890 dolarjev. Williams je že pred tem napovedal, da bodo presežek denarja namenili dobrodelnim organizacijam.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija