PO NAŠEM RAZKRITJU POSKUSA KRAJE OTROKA V IZOLI: Primer zdaj preiskuje policija

Izola

Včeraj je po Obali odmevala zgodba o poskusu ugrabitve otroka v Izoli, ki smo jo razkrili na Regionalu. Na Policijski upravi (PU) Koper so nam včeraj dejali, da tovrstne prijave niso prejeli, in očeta otroka, ki sta ga iz vozička skušali odtujiti dve ženski, pozvali, naj zadevo prijavi. Izolan se je na poziv policije očitno odzval, stekla je policijska preiskava. 

"Včeraj popoldan je moški, ki je bil vpletel v dogajanje v Izoli, podal prijavo na policiji," so sporočili s PU Koper. Policisti in kriminalisti zdaj intenzivno zbirajo informacije o dogajanju.

"Ponovno poudarjamo, da je tovrstne dogodke nujno prijaviti čim prej na interventno številko 113, saj je njihovo preiskovanje s časovno oddaljenostjo dogodka vse težje," so ob tem dodali na koprski PU.

Spomnimo, da je do domnevnega poskusa kraje oziroma ugrabitve otroka prišlo v nedeljo pri trgovini Spar v Izoli. Domačin, ki je za trenutek iz vidnega polja spustil dvoletnega sina in na bankomatu dvigoval denar, je k sreči slišal dogajanje za hrbtom in pravočasno ukrepal, nam je povedal vir, ki je informacije dobil iz prve roke. Ženski, šlo naj bi za Rominji, naj bi iz vozička skušali odtujiti otroka, a ju je po oče pri nameri uspel zaustaviti. Izolan dogodka sprva ni prijavil policiji, a se je za ta korak očitno odločil po našem pisanju in pozivu PU Koper.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Mimi |  22 .07. 2020 ob  18: 42
12
Ne razumem. Res ne. Jaz bi jo zagrabila za lase in klicala policijo. Ne spustim je dokler ne pridejo... Po treh dneh prijavit... To vse skupaj je zelo čudno...
Ištrijan |  22 .07. 2020 ob  15: 47
Brez težav umaknem mojo predhodni komentar, če se okoliščine dejansko izkažejo za resnične.

Razmišljam pa naslednje: "oče tega otroka se je "hitro" spomnil vložit prijavo dogodka...."
Piero Panin |  22 .07. 2020 ob  13: 47
Dobro ajde morda ga je pustu 50m proc,prisle sta dve romunki in vidle da ni zive duse okoli njega...
Izolan dej iz prve roke povej kaj je blo