PO NAJDBI TRUPLA V MRTVEM ROKAVU REKE SOČE: Šlo naj bi za tatu, ki je bežal pred policisti

Kronika

Včeraj so v mrtvem rokavu reke Soče pred Zdravščinami na Goriškem našli truplo. Identiteta sicer še ni znana, a po neuradnih informacijah naj bi šlo za enega izmed tatov, ki sta poskušala pobegniti karabinjerjem.

Včeraj smo že pisali o najdbi trupla, danes pa Primorski dnevnik po neuradnih informacijah dodaja, da naj bi šlo za enega izmed dveh tatov, ki sta v noči na petek, 26. marca, skušala pobegniti karabinjerjem, potem ko sta dan prej vlomila v market Eurospin v Koprivnem.

Zasledovati so ju začeli pri Sovodnjah, ko sta z avtomobilom z veliko hitrostjo bežala proti Zagraju. Karabinjerjev sta se skušala znebiti tudi tako, da sta skozi okno v njihov avtomobil zmetala tri gasilne aparate in nekaj železnih lomilk, dodaja časnik. Pri Zdravščinah je avtomobil tatov trčil v obcestno ograjo. Pobegnila sta v gozd, enega izmed njiju, 25-letnega romunskega državljana, so karabinjerji našli in aretirali dve uri kasneje, za drugim pa se je takrat izgubila vsaka sled.

Kot še piše Primorski dnevnik, za zdaj še ni znano, ali je po nesreči padel v reko oz. v njeno mrtvico ali je namerno zaplaval v mrzlo vodo, da bi pobegnil pred karabinjerji.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija