PO NAJDBI DVEH TRUPEL V SPODNJIH HOČAH: Brat naj bi ustrelil sestro in sodil še sebi (FOTO)

Kronika

Mariborski kriminalisti nadaljujejo zbiranje obvestil in preiskavo okoliščin nedeljskega tragičnega dogodka v Spodnjih Hočah, v katerem sta umrla 63-letna ženska in 65-letni moški, ki sta bila v sorodu. Kot so danes sporočili, glede na okoliščine na kraju preiskujejo sum, da je moški ustrelil žensko in po dejanju storil samomor.

Foto: Mariborinfo

Na mariborski policiji so sicer še vedno precej redkobesedni glede dogajanja, so pa sporočili, da trenutno ni znakov, da bi bila v dogodek vpletena tretja oseba. Na kraju dogodka so našli in zavarovali več predmetov, ki bodo pripomogli k razjasnitvi okoliščin, so še dodali.

Policisti so v nedeljo zgodaj popoldne ob stanovanjski hiši v Spodnjih Hočah našli dve mrtvi osebi. Časnik Večer poroča, da se je zgodila družinska tragedija, v kateri naj bi brat po njihovih neuradnih informacijah ustrelil sestro, nato je sodil še sebi.

Po poročanju Večera naj bi bližnji sosedje strele zaslišali že zjutraj. Kot so izvedeli, sta se starejša brat in sestra, ki sta v hiši stanovala sama, vsak v svojem stanovanju, odpravljala k maši.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija