PO ISTRI SE SPREHAJA DEADPOOL, DOBESEDNO! Videvajo ga že dva tedna (FOTO)

Istra

Prebivalci Pulja že zadnja dva tedna opažajo človeka, ki se po mestu sprehaja oblečen v kostum Deadpoola, še pogosteje pa se vozi v avtu in skozi odprta okna prepeva pesem iz istoimenskega hollywoodskega filma. Arnes Beganović, ki se skriva za kostumom, v tej preobleki tudi dela.

Zaposlen je kot dostavljavec, vse skupaj pa se je začelo, ko se je decembra na delovnem mestu oblekel v Dedka Mraza in v tej preobleki začel dostavljati pakete. Ljudje so ga odlično sprejeli in z maskiranjem je nadaljeval, kot pravi zato, ker ljudem nariše nasmeh na obraz.

"Nikoli še nisem videl, da bi se ljudje toliko smejali kot zadnja dva tedna," je povedal Beganović za Glas Istre.

Ako može Deadpool, možeš i ti???? Drive in kofi tu gou! Parkiraš se pored kapije i po kaficu, a bogami i pifce????????????

Objavil/a Rock Bar Mimoza dne Ponedeljek, 15. februar 2021

"To je res lepo videti, ampak v današnjih časih je to zelo redko. Pozabili smo in zapostavili otroka v sebi," pripoveduje in dodaja, da smo zaradi vsega, kar se nam dogaja, postali zelo resni. "Potrebujemo več smeha," je sporočil.

Že v mladosti je delal kot animator in od nekdaj rad zabava ljudi. "Nekaj je v tem Deadpoolu. Radi ga imajo otroci, najstniki, pa tudi starejši, ki mislijo, da sem Spiderman," je še povedal.

V teh dneh so ga že več kot desetkrat ustavili tudi policisti, vendar še ni bil kaznovan, saj tudi možje v modrem hitro zaznajo, da počne nekaj pozitivnega. So pa ga opozorili, da v avtomobilu ne sme imeti odsevne svetilke. S tem so mislili na disko kroglo, ki jo je do tedaj vozil s seboj.

"V kostumu ni preveč udobno, hitro pa se tudi oznojim, zato ga moram prati. Na srečo se hitro suši. Precej je že zdelan, hotel sem naročiti še enega istega, a je podjetje, ki jih izdeluje, propadlo. Ne vem, do kdaj bom še tako. Vsako jutro se zbudim, gledam ta kostum, on gleda mene … Kaj naj potem," še v smehu pove Beganović.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija