PO ČETRTKOVIH HIŠNIH PREISKAVAH NA PRIMORSKEM: Šest osumljenih trgovine z orožjem v priporu

Kronika

Potem ko so v četrtek po Sloveniji potekale hišne preiskave s področja organiziranega kriminala in so priprli 15 osumljencev, naj bi v nedeljo po informacijah POP TV na ljubljanskem okrožnem sodišču zaslišali šest osumljencev domnevne mednarodne trgovine z orožjem. Neuradno naj bi preiskovalni sodnik za vseh šest odredil pripor, je poročala televizija.

Poleg tega naj bi v preiskavi osumljencem zasegli več kot sto kosov orožja in več nabojev, je še poročala POP TV.

V četrtek so na več lokacijah po Sloveniji potekale hišne preiskave s področja organiziranega kriminala. Preiskovalci Nacionalnega preiskovalnega urada (NPU) so skupaj s kriminalisti in policisti preiskave izvajali na območju policijskih uprav Ljubljana, Celje, Kranj, Koper in Novo mesto. Pridržali so 15 osumljencev, ki so kot člani kriminalne združbe izvrševali kazniva dejanja tako na območju Slovenije kot v tujini.

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.

Hlavatyjeve slike ... |  18 .06. 2018 ob  17: 23
ma ni šans, verjetno je M.R.dr.med. doma dvakrat in ne samo enkrat zaklenil vhodna vrata in povrhu vsega še novi zatič z zlato ketnico montiral!!..... :-))
HIŠNE PREISKAVE ... |  18 .06. 2018 ob  14: 52
Pokradene Hlavatyjeve slike iz ZD Koper so tudi že našli ? ?
To |  18 .06. 2018 ob  10: 13
-1
prištinski dohtar preko tistih, ki so mu diplomo podelili prodaja kar je še ostalo od osamosvojitve.
ja |  18 .06. 2018 ob  07: 57
Na goli otok spadajo taki in nasilneži nasploh naj jim delajo družbo mogoče bi prišli pikič k pameti...Mogoče...
@to |  18 .06. 2018 ob  07: 47
Itak oni so najhujši,delajo pa se kao,da so pošteni,tako mala,država,pa tako podli ljudje,mislim na slo....e
to |  18 .06. 2018 ob  07: 40
so sami čistokrvni Slovenci.