PO AVTOCESTI 'DRVELA' Z 10 KM/H: Ustavil jo je šele stinger (VIDEO)

Kronika

Policisti so poskušali ustaviti voznico, ki je po gorenjski avtocesti vozila le 10 kilometrov na uro, vendar njihovih znakov ni upoštevala. Nato je vozila tako, da je pospeševala in zavirala med 40 in 120 kilometrov na uro, med vijuganjem pa je zavila tudi na odstavni pas. Policistom ni preostalo drugega, kot da voznico zaustavijo s stingerjem.

Včeraj popoldne so policisti dobili prijavo o voznici, ki se je v smeri Gorenjske po avtocesti peljala z 10 km/h. Na njihove znake za zaustavitev ni reagirala. Med priključkom Kranj-zahod (Naklo) in Tržičem pa je kombinirala hitrost vožnje s pospeševanjem in zaviranjem med 40 in 120 km/h, pri tem pa še vijugala.

V Podtaboru je zapeljala z avtoceste, nato pa so jo policisti zaustavili v Tržiču s stingerjem, ki ga je prevozila. S praznimi pnevmatikami se je nato nekaj sto metrov kasneje ustavila. V dogodku nihče ni bil poškodovan. Preizkus alkoholiziranosti in strokovni pregled na prepovedane substance je odklonila. Po zaključenem postopku policistov je voznico prevzela zdravniška služba.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija