PIRANSKA OBČINA IŠČE NOVEGA DIREKTORJA AVDITORIJA: Kandidati morajo izpolnjevati te pogoje!

Piran

Občina Piran je objavila razpis za direktorja Avditorija Portorož. Kandidati morajo med drugim imeti najmanj tri leta delovnih izkušenj na vodstvenih delovnih mestih z enakega ali sorodnega področja, prijavi pa morajo predložiti tudi program razvoja zavoda za petletno mandatno obdobje. Razpis je odprt do 27. maja.

Kot piše v razpisu, se lahko prijavijo kandidati, ki imajo poleg vodstvenih in organizacijskih sposobnosti bodisi najmanj visokošolsko univerzitetno izobrazbo, najmanj specialistično izobrazbo po visokošolski strokovni izobrazbi ali magistrsko izobrazbo po bolonjskem sistemu. Razpis zahteva tudi znanje slovenskega, italijanskega in najmanj še enega svetovnega jezika.

Prijavo z dokazili vložijo v pisni ali elektronski obliki na naslov Občine Piran. Direktorja bo za mandatno obdobje petih let imenoval občinski svet.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Zarja |  13 .05. 2021 ob  07: 33
Piranska občina je že zdavnaj zavozila Avditorij. Odlagališče zahojenih direktorjev, ali po strankarski plati , ali zato, da jih odstranijo od nekje. Od Toljeve in Patrika Grebla dalje polom.