PIRANČAN POSILIL 81-LETNICO? 51 let starejša soseda mu je bila že od nekdaj všeč

Kronika

Na koprskem sodišču se odvija zgodba iz Pirana, ki ima dve popolnoma različni plati. Danes 85-letna Pirančanka trdi, da jo je pred štirimi leti dvakrat posilil takrat 30-letni Pirančan, on pa, da mu je bila soseda od nekdaj všeč in naj bi v seks privolila.

Fotografija je simbolična. 

Pred dnevi se je na koprskem sodišču začelo sojenje danes 34-letnemu Pirančanu zaradi domnevnega posilstva 85-letne sosede pred štirimi leti. Kot meni tožilstvo, ji je po posilstvu dejal, naj bo tiho in ko se je čez nekaj minut vrnila k njemu, ker je pozabila ključe, je dejanje ponovil, pišejo Primorske novice.

Soseda naj bi ga želela izsiljevati

Pred sodnico se obtoženi ni zagovarjal, češ da je že vse povedal policiji. Dejal je le, da ga je soseda želela izsiljevati, saj je dva dni po dogodku od njega zahtevala sto evrov. Kot je povedal, bi ji plačal še več, če bi jo res posilil, ampak je ni. Je pa policistom priznal, da mu je bila soseda všeč že v najstniških letih in da je tudi on bil njej všeč, ker naj bi ga večkrat vprašala, kdaj bosta šla skupaj pod tuš.

Njen 'ne' naj ne bi bil prepričljiv

51 let starejšo sosedo je nato pred štirimi leti povabil na pijačo, takrat naj bi jo vprašal, če bi z njim imela spolni odnos. Po njegovem prepričanju njen 'ne' ni bil prepričljiv. Slekel si je hlače, da bi se prepričal, ali ga bo zavrnila. Potem naj bi mu zmasirala spolovilo in privolila v spolni odnos, čez nekaj časa pa naj bi se ponovno vrnila k njemu in hotela še enkrat. "Gospa je šla zadovoljna in nasmejana domov," njegove besede povzemajo Primorske novice.

Njena zgodba popolnoma drugačna

Zgodba 85-letne Pirančanke pa je popolnoma drugačna. Ko naj bi želela oditi, naj bi ji sosed rekel, naj pride z njim v sobo, da bo videla nekaj lepega. "Prišel je za mano, me zgrabil za prsi in vrgel na posteljo, da nisem mogla nič. Rekel mi je, naj ne kričim. In potem je začel," je povedala. Ker naj bi jo tako utrudil, ji je moral pomagati vstati in jo obleči. Odšla je domov, a se je vrnila nazaj k sosedu, ker naj bi tam pozabila ključe. "Pa me je znova zagrabil, povlekel na posteljo in me je spet," je povedala na sodišču in dodala, da jo je še nekaj tednov vse bolelo.

Fotografija je simbolična. 

Pričala tudi njen sin in obtoženčeva sestra

Zaradi sramu nekaj dni ni povedala nikomur, nato se je zaupala sosedi, sinu in delavki centra za socialno delo. Po tednu dni od dogodka je odšla tudi k zdravniku.

Sodnica jo je tudi vprašala o domnevnem izsiljevanju s stotimi evri. Sprva je 85-letnica odgovorila, da je res, čez nekaj minut pa je to zanikala. "Kaj pa je sto evrov za tako dejanje? Če bi vi imeli toliko denarja, kot ga ima on," njene besede povzema omenjeni časnik, na vprašanje sodnice, kako ve, koliko denarja ima obtoženi, ki trenutno prejema socialno pomoč, pa je odgovorila, da je bil dvakrat v Ameriki.

Pričala sta tudi njen sin in pa obtoženčeva sestra, ki je povedala, da jo je soseda verbalno napadla, da jo je njen brat posilil. Na njeno vprašanje, če ve, kaj govori, pa naj bi se ji 85-letnica cinično zasmejala in ji odgovorila, da ve. Medtem, ko se je sin 85-letnice pred sodnico razburil, ko ga je vprašala, zakaj ni takoj ukrepal. Po pisanju Primorskih novic je dejal: "Policija je v Luciji bogu za hrbtom. In kaj bom vlekel 85 let staro žensko k zdravniku, če noče?"

Deli novico:

OBALA |  17 .09. 2018 ob  12: 37
Kako drogo imate v piranu?
satir |  17 .09. 2018 ob  11: 45
Sessomatto (1973)
Giancarlo Giannini
Hahahhahaha |  17 .09. 2018 ob  11: 42
-1
Kdo je ta casa nova....nekrofil :))) pa clovek bozji kako se ti lahko vzdigne na 81 letnico ....ce si jo posilu al pa ne si za moje pojme zelo bolan in imas dober zelodec...le kdo je prej bruhal ti ali pimpek??
Hahahhahaha |  17 .09. 2018 ob  11: 42
-2
Kdo je ta casa nova....nekrofil :))) pa clovek bozji kako se ti lahko vzdigne na 81 letnico ....ce si jo posilu al pa ne si za moje pojme zelo bolan in imas dober zelodec...le kdo je prej bruhal ti ali pimpek??
satir |  17 .09. 2018 ob  11: 39
odlomek iz italijanskega filma, le da je bila tam pravi odgovor.... neee pred prvo svetovno...
tipu so bile všeč ekstremno stare..
FLJASKKK |  17 .09. 2018 ob  11: 30
-2
ma jeb...mu m... ne bom komentiral!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pomorc |  17 .09. 2018 ob  10: 51
-3
Ves zakon je napačen. Hudičevkam ne daj živeti. Shizofrenija je za ženske ljubezen. Samo kaj je ljubezen? Bog je ljubezen.
Lucky |  17 .09. 2018 ob  10: 48
Zmasirala spolovilo!

:D LOL