PIRANČAN METAL KAMENJE V VOZILA: Celo ni ostalo niti izložbeno okno trgovine

Kronika

V soboto ob 2.49 uri je bil OKC Policijske uprave (PU) Koper obveščen, da iz Portoroža proti Luciji hodi moški, ki meče kamenje proti vozilom. Policisti so izsledili 43-letnega moškega doma iz Pirana ter ugotovili, da je razbil tudi steklo na izložbenem oknu ene od trgovin. Moški je bil z reševalnim vozilom odpeljan v SB Izola, policisti pa bodo zoper njega napisali kazensko ovadbo za kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari.

V petek je v okolici Sežane 65-letni moški prišel na dom 62-letne bivše soproge in ji poškodoval več predmetov. Ker je kršil veljavno sodno prepoved približevanja bodo zoper njega napisali kazensko ovadbo za kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari, o kršitvi prepovedi približevanja pa obvestili sodišče.

V Pivki sta se zaradi nepravilnega parkiranja sprla moška. Policisti so ugotovili, da je 44-letnik z roko udaril po prednjem vetrobranskem steklu vozila 57-letnika in ga poškodoval. Policisti PP Postojna so opravili ogled, zoper storilca pa bo napisana kazenska ovadba, zaradi poškodovanja tuje stvari.

V trgovskem centru v Pivki je eden od štirih mladoletnikov, ki so bili v skupini, poškodoval steno, v katero je naredil dve luknji. Z dejanjem je povzročil za 1.000 eur škode. Storilca bodo policisti kazensko ovadili.

V nedeljo ob 2.43 je v Portorožu prišlo do pretepa. Policisti so na kraju ugotovili, da je 20-letnik v predel nosu udaril 36-letnika in ga pri tem lažje telesno poškodoval. 20-letnik se je nato z brcami spravil še na 24-letnega moškega in tudi njega lažje telesno poškodoval. Zoper 20-letnega nasilneža bodo policisti napisali kazensko ovadbo za kaznivo dejanje lahke telesne poškodbe, prav tako pa so mu zaradi kršitve določb Zakona o varstvu javnega reda in miru izdali plačilni nalog.

V Piranu je na javni prireditvi javni red in mir kršil 42-letni domačin. Slednji ni upošteval odredb varnostnikov in je s kršitvijo nadaljeval kljub posredovanju policistov, zato so mu odredili pridržanje ter mu izdali plačilni nalog.

Ob 23.59 so policisti posredovali na enem od bencinskih servisov v okolici Kopra, kjer je javni red in mir kršil 27-letni moški doma iz Izole. Omenjeni je s kršitvijo nadaljeval kljub posredovanju policistov, zato so mu odredili pridržanje, izdan mu je bil plačilni nalog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija