PIJAN NAD POLICISTE 'POSLAL' DVA BELGIJSKA OVČARJA: Na Markovcu pa pes napadel sprehajalca

Kronika

V ponedeljek so koprski policisti obravnavali dva incidenta, povezana s psi. Na Markovcu je pes ugriznil sprehajalca, na Postojnskem pa je moški žalil policiste in pri tem odvezal dva belgijska ovčarja.

Fotografija je simbolična. 

Na Markovcu v Kopru je v ponedeljek dopoldan občana, ki se je sprehajal, napadel in ugriznil pes domačinke. Policisti so izsledili lastnico psa in ji izdali plačilni nalog.

Ob 23.10 pa je policijo poklical občan in povedal, da se znanec vozi pijan okoli vasi Orehek. Policisti so moškega izsledili, ta pa jih je v postopku pričel žaliti in se na njihove ukaze ni odzval. Poleg tega je odvezal dva psa, belgijska ovčarja. Odrejeno mu je bilo pridržanje in izdan plačilni nalog, so sporočili s PU Koper.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 26 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 196 klicev. Obravnavali so dve prometni nesreči, v katerih je nastala premoženjska škoda. S področja kriminalitete so obravnavali eno tatvino. Petkrat so intervenirali zaradi kršitev javnega reda in miru. Niso pa obravnavali ilegalnih prehodov državne meje.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija