PETERICA NA DOMAČEM DVORIŠČU NAPADLA MOŠKEGA: Ko je ta obležal, naj bi ga v vrat zabodel mladoletnik

Kronika

Novomeške policiste so v petek po 22. uri na pomoč poklicali iz naselja v Dobruški vasi, kjer je prišlo do pretepa, eden od vpletenih pa naj bi bil močno poškodovan. Policisti so ugotovili, da naj bi osumljenci različnih starosti med prepirom napadli 39-letnika, eden od mladoletnih napadalcev pa naj bi ga zabodel v vrat. Preiskavo še nadaljujejo.

Fotografija je simbolična.

Po podatkih Policijske uprave (PU) Novo mesto so policisti, ki so v omenjeno naselje napotili več patrulj, ugotovili, da je pet osumljencev - dva mladoletnika, 24-, 30- in 36-letnik - prišlo na dvorišče poškodovanca. Med prepirom zaradi dlje trajajočih sporov naj bi ga peterica telesno napadla, ko je obležal, pa naj bi ga mladoletnik z neznanim ostrim predmetom zabodel v vrat.

Poškodovanega moškega so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Po podatkih zdravstvenega osebja je bil v smrtni nevarnosti.

Kriminalisti, ki so omenjeno peterico pridržali, preiskavo nadaljujejo in ugotavljajo okoliščine kaznivih dejanj poskusa uboja ter nasilništva, so še sporočili s PU Novo mesto.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija