PETER PREVC SPOROČIL VESELO NOVICO: "Za zmeraj!"

Slovenija

Najboljši slovenski smučarski skakalec Peter Prevc je prek Instagrama delil veselo novico. Sedemindvajsetletnik je objavil, da je s svojo dolgoletno srčno izbranko Mino Lavtižar, s katero imata sina Ludvika, konec tedna na Bledu stopil pred oltar.

Skakalni as je pod fotografijo srečnih mladoporočencev, na kateri Mino dviga v zrak, na kratko zapisal le: "Za zmeraj." Tako je Peter Prevc na najlepši način kronal nenadejan premor, ki ga je povzročila koronska kriza. Za smučarske skakalce se bo predvidoma poletna sezona začela 22. in 23. avgusta s poletno veliko nagrado v poljski Wisli, a ima start še veliko vprašajev.

Če bo situacija glede covida-19 v Evropi pod nadzorom, Prevca in druščino začetek zimske sezone po načrtih Mednarodne smučarske zveze (Fis) čaka v Wisli 21. in 22. novembra. Nato pa bodo imeli skakalci natrpan urnik s kar nekaj vrhunci. Prvi bo svetovno prvenstvo v smučarskih poletih v Planici konec decembra, nato sledi tradicionalna novoletna turneja, za tem konec februarja in v začetku marca še svetovno prvenstvo v Oberstdorfu, za konec pa še tradicionalni finale svetovnega pokala konec marca v Planici.

View this post on Instagram

Za zmerej. ???????? #hvalavsemzavse ????: @zigaintihar @matjazocko

A post shared by Peter Prevc (@pprevc) on

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija