PAZITE SE PREDSTAVNIC TEH ZODIAKALNIH ZNAMENJ: Zveza z njimi je lahko nočna mora

Astro

Pripadnice nekaterih astroloških znamenj so kot ustvarjene za zveze in je razmerje z njimi lahko podobno sanjskemu, a to ne velja za spodnjih sedem, ki utegnejo biti precej težavne partnerice.

Vodnarke

Ko govorimo o razmerjih, so vodnarke v zlatem povprečju – niso najboljša, pa tudi ne najslabša možna izbira. So lojalne in predane, pa vendar bodite pazljivi na njihovo ekscentrično stran.

Levinje

Ta dekleta imajo v zvezah včasih nerealna pričakovanja, saj pogosto verjamejo, da bi morale biti njihove romance čarobne kot tiste iz filmov, kar pa je na dolge proge nemogoče. Njihovim partnerjem je lahko težko nenehno vzdrževati njihovo srečo.

Rakice

Rakice so pogosto ljubeznive, znajo pa biti precej naporne, kar lahko pripelje do zlomljenih src in bolečih čustev. Vedno so v strahu, da jih bo partner prizadel. 

Bikice

Bikice sodijo med dekleta, s katerimi zveza je najtežja, saj veljajo za tiste predstavnice zodiaka, ki največkrat lomijo srca. Ko se zabavate z bikico, pazite na svoje srce!

Ovnice

Ovnice so zelo intenzivne osebe, ki bodo morda pohitele skozi začetno fazo zveze in partnerja spravile pod pritisk, na katerega ni pripravljen. Lahko so zelo zahtevne in naporne.

Device

Device veljajo za največje snobe zodiaka, ki jih je težko zadovoljiti. Tudi ko govorimo o zvezah, so njihova pričakovanja zelo visoka. So zelo iskrene in se ne ozirajo na to, da vas bodo njihove besede lahko zabolele.

Škorpijonke

Škorpijonke so najslabša možna izbira za zvezo, saj se ne ozirajo na nič. Lahko so hladne kot špricer in prevzamejo nadzor nad zvezo. Če ste v razmerju s predstavnico tega astrološkega znamenja, bodite previdni. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija