PARTNERJA IŠČE Z OGLASOM NA VRTNI OGRAJI: Upokojenka ne skriva, kaj pričakuje od moškega (FOTO)

Trendi

Na roke napisan oglas za iskanje potencialnega partnerja je vzbudil zanimanje uporabnikov družbenih omrežij, potem ko je bil opažen na vrtni ograji. Upokojenka ni skrivala, kaj pričakuje od moškega.

Fotografija je simbolična.

Lokalna prebivalka je na platformi X delila fotografijo oglasa: "Osamljena upokojenka. Interesi: ples, vrtnarjenje, sprehodi po plaži. Iščem gospoda. Vitek, lepo oblečen, gladko obrit. MORA IMETI AVTO. LOKALNO OBMOČJE. Ni invalid."

Glede omembe invalidnosti je ena uporabnica X-a komentirala, da je zdravstveno stanje verjetno omenila zaradi osebnih izkušenj. "Nekoč sem zavrnila zmenek, ker je razkril, da ima isto bolezen, kot jo je imel moj mož," je dejala. "10 let gledanja nekoga, ki ga ljubiš, v bolečinah, in potem soočenje s smrtjo. Ne bi mogla spet čez to."

Druga oseba je dodala: "Ona se obrača na svojo generacijo in ker je stara, predvidevam, da ne želi biti obremenjena v preostalih letih življenja. Če pri njeni starosti ne smeš povedati, kakšno osebo si želiš ob sebi, kdaj pa potem lahko?"

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija