PARKIRIŠČE ZA AVTODOME TUDI V IZOLI: Kje so ga uredili?

Izola

V Izoli želijo izboljšanje ponudbo za vse obiskovalce, zato bomo ta mesec odprli novo urejeno parkirišče za avtodome na parkirišču 'Tomažičeva ulica'. "Zadovoljni smo, da lahko odslej tudi v Izoli nudimo urejen prostor za krajši postanek in počitek med potovanjem z avtodomom," so sporočili iz Komunale Izola.

Parkirišče ima 17 urejenih parkirnih mest za avtodome, možnost priključitve na električno omrežje, plato za izpust fekalne vode in praznjenje fekalnih kaset ter priključek za priklop na čisto vodo. Cena 24-urnega parkiranja od 1. oktobra do 31. marca znaša 10 evrov, od 1. aprila do 30. septembra pa 15 evrov.

V kratkem bodo poleg parkirišča uredili tudi otroško igrišče in sanitarije.

Parkirišče za avtodome se nahaja v neposredni bližini poznanega kopališča Simonov zaliv in kopališča Delfin. Lokacija parkirišča predstavlja odlično izhodišče za ogled starega mestnega jedra s številnimi znamenitostmi kot tudi širše okolice, s kolesi ali peš, saj je je od središča mesta oddaljeno le nekaj minut hoje. Eno od bližnjih znamenitosti se nahaja le korak od parkirišča, to so ostanki rimskega pristanišča, ki ležijo v Arheološkem parku Simonov zaliv.

"Za aktivne obiskovalce ponuja Izola obilo pohodniških in kolesarskih poti, ki se povezujejo s sosednjima obalnima občinama. Z dodatno ponudbo – urejenim parkiriščem za avtodome – pa verjamemo, da bo ta dodatno prispevala k še večjem številu obiskovalcev v Izoli," so še dodali v Komunali Izola.

Deli novico: