PAR, KI JE RAZDELIL SRBIJO: 74-letni Milojko razkriva, kako je 'ujel' 21-letnico

Svet

Srbija je razdeljena na dva pola. Nekateri obsojajo, drugi pa podpirajo ta nenavaden ljubezenski par, prav nihče pa ni ravnodušen. Gre za 74-letnega Milojka Božića in 21-letno Miljano Bogdanović, med katerima je kar 53 let razlike. Moški razpredajo o tem, kako je starcu uspelo osvojiti lepo mladenko in ali ima kakšen poseben 'recept' za to, Milojko pa jim je naposled odgovoril, piše srbski Telegraf.

"Komu pa ni všeč mlado. Bolj seksi je, se razume, ljubljenje in vse ostalo, normalno. Midva sva vse uskladila, tudi seks. Pred operacijo sem bil kot 30-letnik. Mlajše, to je boljše," je za srbski portal dejal Milojko, ki ima iz prvega zakona tri otroke, ki so starejši od Milijane stari so 30, 35 in 40 let ima pa tudi dva vnuka, stara 11 in 13 let. Par se namerava poročiti 7. septembra. Milojkov prvi zakon ni trajal večno, a za tega verjame, da bo.

Milijana je za Telegraf pojasnila, da so ji bili od vedno všeč starejši moški, zato je tudi prva 'padla' na Milojka. "Niso mi všeč mlajši moški, od vedno samo starejši. On za svoja leta, realno, odlično izgleda," je povedala o svojem partnerju. "Pa kaj, če bi mi lahko bil dedek, povezana sva čustveno in seksualno," mladenka odgovarja zlobnim jezikom. Strinjala sta se, da bi se lahko imela rada tudi brez seksa, edina težava v zvezi tega nerazdružljivega para pa je ljubosumje. "Ona je zelo ljubosumna. Jaz tu pa tam. Zelo je občutljiva," je pojasnil Milojko.

Zdajšnja zaljubljenca se poznata, odkar je bila Milijana majhna deklica. "Poznam jo, odkar je bila majhna, a si nisem takrat ničesar domišljal. Ko je odrasla, sva se leto dni sprehajala, se družila, nič drugega. Nisva se videvala, nato pa sem imel operacijo, skrbela je zame, hči je delala in ni mogla prevzeti te odgovornosti. Sama se je ponudila, dvakrat dnevno je prihajala k meni. To mi je veliko pomenilo, strah me je bilo, da bi padel na tla. Ko sem se vrnil domov, me je vprašala, če lahko spi pri meni. Pazila je name, nato pa se je zaljubila. In jaz tudi," je zaključil Milojko.

 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  25 .03. 2019 ob  13: 41
kolko penizije ima Milojko?